Vinterhygge på Plockepinn

Klockorna har ställts tillbaka vilket markerar den tidpunkt på året då våra dagar börjar bli märkbart mörkare. Kylan blir allt mer påtaglig när de sista löven faller från träden och vintern lurar runt hörnet. Det är ingen nyhet att de olika årstiderna har en enorm effekt på oss alla såväl fysiskt som psykiskt – och vintern är kanske den årstid som är mest utmanande av alla. Depressionssymptom är betydligt mer förekommande i Sverige under vinterhalvåret, vilket understryker vikten av att ta hand om sig själv lite extra den här tiden på året.

På Plockepinn omfamnar vi de kallare månaderna genom att ta fasta på allt som hygge representerar – en aktiv ansträngning att skapa en varm och välkomnande atmosfär där det finns rum för vänner och familj att umgås i en mysig miljö.
Så om du befinner dig i närheten av Lilla Torg de kommande månaderna, passa på att kika in om oss, slå dig ner på en fårskinnsfäll vid en värmare och låt oss servera dig ett glas varmt, kryddat vin eller en varm choklad att njuta av.

Like this article?

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest